avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In octombrie2022, am fost implicat intr un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In octombrie2022, am fost implicat intr un accident ...

Buna ziua!
In octombrie2022, am fost implicat intr un accident rutier. Eram printr-o localitate in judeul Mures, iar intr-o curba am pierdut controlul asupra masinii si am intrat cu tirul intr o casa, in urma caruia nu au existat victime. Permisul de conducere mi-a fost suspendat, mi-au facut dosar pensal, iar intrebarea mea este urmatoarea: de ce am dosar penal pentru vatamare corporala daca nu au fost victime? Ce se poate intampla de acum incolo si in cat timp imi pot recupera permisul? Acum conduc prin dovada. Tin sa specific ca atunci cand s-a produs incidentul circulam cu 70km/h
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 18:57, 26 Ianuarie 2023
Este procedura obligatorie de deschidere a unui dosar penal pentru a se efectua cercetari. Permisul il recuperati dupa ce se va clasa dosarul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in octombrie2022, am fost implicata intr un accident ... rosuema2001@yahoo.com rosuema2001@yahoo.com Buna ziua! In octombrie2022, am fost implicata intr un accident rutier. Eram printr-o localitate in judeul Mures, iar intr-o curba am pierdut controlul ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dovada de circulație Iulian95 Iulian95 Buna ziua! În luna martie 2020 am fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime(vinovat fiind eu) si mi s-a reținut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Accident rutier rosica rosica Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)