avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate actiona in judecata statul roman deoarece ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate actiona in judecata statul roman deoarece mama mea ...

Cum se poate actiona in judecata statul roman deoarece mama mea a primit o hotarare cum ca va primi anul trecut in noiembrie pensie de urmas de refugiat si apoi in decembrie statul a dat o hotarare de urgenta ca se amana un an, anul acesta la fel, in decembrie pe data de 5 statul da o noua hotarare de urgenta ca se mai amana un an plata pentru pensia de urmas de refugiat? Multumesc! Astept un raspuns. M-ar interesa cum as putea sau daca as putea apela la avocatul poporului sau la drepturile omului international, deoarece a fost oferit un drept si apoi luat. Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Andrada1978 , utilizator 18:18, 29 Ianuarie 2023
Va trebui sa va adresati unui avocat.
Avocatul Poporului este o institutie care are alte atributii, nu exercita atributii de reprezentare in instanta/de efectuare acte juridic/actiuni in instanta pentru persoane fizice.
”drepturile omului international” cred ca ati dorit sa spuneti CEDO (adica Curtea Europeana a Drepturilor Omului ; Acolo puteti promova o actiune numai după parcurgerea cailor de atac din Romania.
Ok, va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cedo - fara sa ma adresez altei instante ramona250481 ramona250481 As dori sa stiu dc pot trimite direct catre CEDO (adica fara sa ma adresez vreunei instante din Romania) o plangere pt un drept incalcat de catre o Companie ... (vezi toată discuția)
Cat costa intocmire dosar cedo ? NeluBalas NeluBalas Buna ziua.Am pierdut un proces si nu sunt dispus sa renunt pt ca am dreptate! Instanta ma obliga sa platesc 650 Lei drept taxe judiciare. Toata actiunea ... (vezi toată discuția)
Obligatii ce revin av.poporului in cazul violarii art.3 din conventie caroll caroll Buna ziua.Am sesizat Avocatul Poporului in legatura cu incalcarea art.3 al Conventiei Drepturilor Omului,respectiv supunerea la rele tramente de catre ... (vezi toată discuția)