avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate actiona in judecata statul roman deoarece ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate actiona in judecata statul roman deoarece mama mea ...

Cum se poate actiona in judecata statul roman deoarece mama mea a primit o hotarare cum ca va primi anul trecut in noiembrie pensie de urmas de refugiat si apoi in decembrie statul a dat o hotarare de urgenta ca se amana un an, anul acesta la fel, in decembrie pe data de 5 statul da o noua hotarare de urgenta ca se mai amana un an plata pentru pensia de urmas de refugiat? Multumesc! Astept un raspuns. M-ar interesa cum as putea sau daca as putea apela la avocatul poporului sau la drepturile omului international, deoarece a fost oferit un drept si apoi luat. Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Andrada1978 , utilizator 18:18, 29 Ianuarie 2023
Va trebui sa va adresati unui avocat.
Avocatul Poporului este o institutie care are alte atributii, nu exercita atributii de reprezentare in instanta/de efectuare acte juridic/actiuni in instanta pentru persoane fizice.
”drepturile omului international” cred ca ati dorit sa spuneti CEDO (adica Curtea Europeana a Drepturilor Omului ; Acolo puteti promova o actiune numai după parcurgerea cailor de atac din Romania.
Ok, va multumesc!

~ final discuție ~