avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Manual de utilizare in format digital
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Manual de utilizare in format digital

Buna ziua! Comercializez niste produse electronice importate din China și am o nedumerire. Știu ca legea prevede ca produsul vândut sa fie însoțit de manual de utilizare in limba romana. Dar nu se specifica nicăieri daca trebuie neapărat ca acesta sa fie fizic. Eu as vrea sa pun pe factura un cod qr, iar la scanarea cu telefonul sa se descarce manualul in format pdf. Pot avea probleme cu anpc daca procedez asa? Am incercat 2 zile sa sun la anpc, nu răspunde nimeni...
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
ionutvd, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:22, 29 Ianuarie 2023
Este obligatoriu ca fiecare produs sa fie insotit de manual de utilizare tradus in limba romana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon philips s388 neconform? rdumitru2014 rdumitru2014 Am achizitionat de la un operator de telefonie mobila si internet un telefon mobil Philips S388, cu avans si rate egale, intrucat ei au doar 3G, pe data de ... (vezi toată discuția)
Import produse din spatiul ue TudorS24 TudorS24 Situatie: Avem deschis un SRL si urmarim sa comercializam produse cumparate din spatiul UE prin intermediul unui magazin online. Puteti sa ne exemplificati ... (vezi toată discuția)
Lipsă serialului unic reprezintă anularea garanției? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Am cumpărat de la eMAG mai multe produse electronice, am primit factura și garanția electronică (adică documente în format PDF care se pot descărca din ... (vezi toată discuția)