avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O persoana proprietara de apartament la bloc,declara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O persoana proprietara de apartament la bloc,declara la asociatia ...

O persoana proprietara de apartament la bloc,declara la asociatia de locatari ca nu locueste in apartament decit ocazional (pina in 15 zile pe luna) se incadreaza cu venit care ai da dreptul la subventie la caldura.Aceasta poate declara pe proprie raspundere ca are venit mic sa poata obtine subventia chiar daca nu locueste permanent in apartament?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:01, 31 Ianuarie 2023
Daca nu locuieste in imobilul de locuit in comun.nu are temie legal sa solicite subventia
Am eu in bloc pe cineva care a obtinut subventie la caldura. Mi-a adus niste acte de la primarie, le-am trimis la CMTEB pe site si, odata cu urmatoarea factura de caldura, mi-au trimis niste tipizate pe care le completez si le trimit la CMTEB pe mail. Ei, in urmatoarea factura, imi trimit factura cu aceleasi tipizate ca prima oara + niste bonuri de casa. Valoarea acelor bonuri apare cu minus in factura CMTEB Ca si cum am platit noi in avans.
Deci, pt inceput, sa va arate hartia de la primarie. Fara aia sunt vorbe in vant...
Nu ati inteles intrebarea.Deci daca un proprietar este plecat undeva sa zicem si vine acasa cam 10-14 zile pe luna dar are venit mic are dreptul sa ceara prin declaratie pe propria raspundere subventie la caldura?
O persoana proprietara de apartament la bloc,declara la asociatia de locatari ca nu locueste in apartament
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati de la bun inceput situatia reala,nu pe parcursul discutiei sa precizati aspecte care schimba factorii ecuatiei
decit ocazional,adica 15 zile acasa la bloc si 15 zile la o alta locatie.Este ceva neclar in mesajul meu?
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
garleanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Intretinere la bloc dor_alina dor_alina Buna ziua! Locuiesc intr-o scara de bloc unde sunt montate repartitoare de caldura. Din 15 apartamente cam jumatate au centrala, restul fiind la pausal. La cei ... (vezi toată discuția)
Probleme fost radet +bloc andreea_o_2010 andreea_o_2010 Avem aici o problema, ma refer in blocul in care locuiesc, in cart. Pantelimon. Sunt f multe de spus, dar am sa incerc sa sumarizez cumva: - de vreo 3 ani, la ... (vezi toată discuția)