avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O persoana proprietara de apartament la bloc,declara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O persoana proprietara de apartament la bloc,declara la asociatia ...

O persoana proprietara de apartament la bloc,declara la asociatia de locatari ca nu locueste in apartament decit ocazional (pina in 15 zile pe luna) se incadreaza cu venit care ai da dreptul la subventie la caldura.Aceasta poate declara pe proprie raspundere ca are venit mic sa poata obtine subventia chiar daca nu locueste permanent in apartament?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:01, 31 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca aici pe forum o sa aflati raspunsul cel mai corect/legal - cred ca asta doriti...
Poate ati observat ca un utilizator (administrator de condominii) a dat un raspuns, dupa parerea mea - foarte bun.
Asadar, dvs. sau persoana despre care faceti vorbire, trebuie sa va deplasati la DAS (directia de asistenta sociala) din primaria locala si pune aceasta intrebare la functionarii abilitati. Urmati sfatul acestora.
Succes!
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Intretinere la bloc dor_alina dor_alina Buna ziua! Locuiesc intr-o scara de bloc unde sunt montate repartitoare de caldura. Din 15 apartamente cam jumatate au centrala, restul fiind la pausal. La cei ... (vezi toată discuția)
Probleme fost radet +bloc andreea_o_2010 andreea_o_2010 Avem aici o problema, ma refer in blocul in care locuiesc, in cart. Pantelimon. Sunt f multe de spus, dar am sa incerc sa sumarizez cumva: - de vreo 3 ani, la ... (vezi toată discuția)