avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... evidenta contabila la ong-uri
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

evidenta contabila la ong-uri

La asociatie evidenta contabila poate fi tunuta de acceasi persoana care ar fi in acceasi timp si cenzor? Intreb pentru ca in situatia mea numai eu am specializare in domeniu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 25 Ianuarie 2010
Pare a fi o stare de incompatibilitate ... intrucat cenzorul controleaza activitatea financiara ... asta ar insemna ca se controleaza singur ;)
Am gasit pe cineva care a terminat economic si are cv atestat in conta...dar n-are sutdii superioare in domeniu. Persoana respectiva ar putea sa tina contabilitatea?
poate tine doar contabilitatea primara ..:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil si cenzor in asociatia de proprietari oret20 oret20 Buna ziua, am si eu o intrebare. De curand in asociatia noastra de proprietari a intervenit o schimbare prin plecarea cenzorului nostru. Am angajat o ... (vezi toată discuția)
Functia de cenzor si de paznic claudiakosina claudiakosina la o asociatie de propietari cenzorul poate fi angajat cu conventie civila? care sunt contributiile datorate de asociatia de propietari in acest caz? dar in ... (vezi toată discuția)
Control de la primarie SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! In toamna anului 2009 asociatia noastra a avut un control de la Primarie si a fost amendata cu 3000 ron.Neregurile gasite de Primarie la acea ... (vezi toată discuția)