avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua. Se poate asa ceva? Am platit (cu cardul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua. Se poate asa ceva? Am platit (cu cardul firmei) pt. ...

Buna ziua.

Se poate asa ceva? Am platit (cu cardul firmei) pt. un pizza folosind aplicatia Tazz. Au luat o taxa de 0,99 lei ca "Servicii operaționale", iar acesta nu a fost inclusa pe factura (factura pe firma). Mentionez ca factura a fost emisa de catre pizzerie, si aceasta suma de 0,99 nu era facturat de nimeni. Am intrebat pe suport chat Tazz si au spus asa: "Suma de 0.99 lei este taxa de servicii operationale, iar aceasta nu se factureaza." .

Nu inteleg. E legal asaceva? Cum adica nu se factureaza, daca eu am platit cu cardul bancar ale firmei? Mai ales ca este numit Servicii operationale (adica servicii platite)...

Nu e vorba de suma, ci de principiu. E corect si legal asta?

Multumesc raspunsul!
Cel mai recent răspuns: Aurablue , utilizator 09:16, 3 Februarie 2023
Probabil e ca la banca cu comisioanele ,nu le facturează le ai in extrasul de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision tranzactie cu cardul pasata de la comerciant la platitor Asthazar Asthazar Buna ziua. Fiecare tranzactie bancara este comisionata, iar acest comision il suporta comerciantul, din cate stiu eu, Comerciantul cu care am eu de-a ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)
Anulare factura Deni_ Deni_ Am avut un contract de colaborare intermediere privind servicii Tazz livrare la domiciliu. Administratorul firmei cu care aveam contract de intermediere mi-a ... (vezi toată discuția)