avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, M-am casatorit recent, astfel s-a schimbat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, M-am casatorit recent, astfel s-a schimbat si numele ...

Buna ziua,
M-am casatorit recent, astfel s-a schimbat si numele de familie..Este obligatoriu sa anunt si la locul de munca? Nu as vrea, din motive personale
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Bia12345@ , utilizator 16:36, 31 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc,
Si din punct de vedere legal care ar fi consecintele? In cazul in care nu vreau sa anunt evenimentul.

dersu uzala a scris:

Buna ziua,

Nu se impune incheierea unui act aditional pentru modificarea privind numele salariatei.

Este nevoie de un document (decizie) la care sa fie anexate dovezile necesare (certificat de casatorie, carte de identitate), care sa constate aceste modificari.

Trebuie inregistrat in Revisal modificarile oricarui element al CIM ce face obiectul dispozitiilor HG 500/2011 in termen de 20 de zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa anunt angajatorul ca ma casatoresc? GheorgheIleana GheorgheIleana Buna ziua! Urmeaza sa ma casatoresc, dar nu-mi schimb numele si nici domiciliul......trebuie sa anunt angajatorul ca ma/m-am casatorit(imi voi lua concediu de ... (vezi toată discuția)
Adaugare nume dupa casatorie webdare webdare Buna ziua! Sunt recent casatorita si mi-am schimbat recent numele cu cel al sotului! As vrea ca la numele meu sa adaug si numele meu dinainte de casatorie! As ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui la câțiva ani după casatorie Dretha Dretha Buna ziua, Dacă la momentul căsătoriei femeia își păstrează numele de familie, poate aceasta sa ia numele soțului mai târziu? (Schimbarea numelui se ... (vezi toată discuția)