avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Ce pot face pentru a recupera o suma de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Ce pot face pentru a recupera o suma de ...

Buna ziua. Ce anume as putea face pentru a recupera o suma de bani (importanta) pe care am imprumutat-o cuiva si pe care nu reusesc s-o recuperez? Ma intereseaza toate mijloacele legale, de la cele mai "blande" la cele mai drastice. Mentionez ca am documente (inscrisuri de mana, e-mail-uri, mesaje WhatsApp), care dovedesc ca i-am dat suma mentionata.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
CatiC, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 31 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Initial notificati beneficiarul imprumutlui cu obligatia restituirii acestuia-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati, recuperare teodora2015 teodora2015 Cum pot sa obtin o suma de bani pe care am dat-o unei persoane si nu o pot recupera? (vezi toată discuția)
Imprumut cu chitanta de mana MelaP MelaP Buna ziua, am imprumutat cu o suma destul de mare , un asa-zis prieten. N-am reusit sa-mi recuperez nici un ban din cei imprumutati. Am facut o chitanta de ... (vezi toată discuția)
Lmprumut bani gheorghisan gheorghisan buna seara am amprumutat bani unei persoane si nu a-mi mai da bani c pot sa fac ?o hartie scrisa de mana cu datele de p buletin m-ar ajuta an instanta ? (vezi toată discuția)