avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata impozit pe mostenire Doresc sa ma ajutati cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata impozit pe mostenire Doresc sa ma ajutati cu un sfat: am ...

Plata impozit pe mostenire
Doresc sa ma ajutati cu un sfat: am dezbatut succesiunea dupa ambii parinti decedati, insa nu am facut impartirea mostenirii (iesirea din indiviziune), noi fiind 4 frati. La primarie nu s-a deschis ROL pentru fiecare mostenitor, platind la comun, pe numele fratelui care locuieste acolo. Din punct de vedere legal, nu trebuie deschis ROL pe numele fiecaruia dintre mostenitori, platind fiecare pentru partea lui? Pana acum, desi am dus la primarie certificatele de mostenitor de 5 ani, platim toti pe un singur nume. Ne afecteaza cumva in timp pe cei ale caror nume nu se regasesc pe chitantele de impozit? Dupa cat timp se deschide ROL fiecarui mostemnitor?

Alte discuții în legătură

Refuz înregistrare moștenitor la primărie dana-ioana dana-ioana am fost 6 frati - unul decedat ....am ramas 5. Parintii au decedat in 1988. Am deschis succesiunea la notariatul de stat, care a eliberat certificat de ... (vezi toată discuția)
Certificat de moștenitor. cum se poate dobândi când nu se prezintă toți succesibilii la notar? dorel13 dorel13 Suntem 4 frati. Unul dintre frati a murit inaintea mamei noastre. fratele avea sotie si copii. Parintii nostrii sunt morti de peste 10 ani si nu am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Succesiune adriannita adriannita Buna ziua! Suntem 6 frati si vrem sa facem succesiunea la 9 ha pamant, care la ora actuala beneficiaza de el un singur frate. Din cei sase frati ,trei vor sa ... (vezi toată discuția)