avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Miros toxic probabil de la produse ilegale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Miros toxic probabil de la produse ilegale

Buna dimineata.
De la un vecin de al meu vine uneori un miros toxic, usor intepator. Nu zilnic dar destul de des seara. Locuind la bloc, mirosul trece indiferent de cat am izolat eu toate crapaturile.
Ma trezesc noaptea cu narile iritate si mancarimi de piele in jurul nasului si al gurii. Iar daca am dormiti mai mult cu acel miros, simt si durere in piept. Nu am alta camera unde sa ma mut cu dormitul. Deschid fereastra si aerisesc. Dar acum e iarna, locuiesc in nord si nu prea imi convine sa stau cu geamul deschis noaptea.
Alti vecini afirma ca ar fuma ceva produse ilegale. Ca le-ar fi raspuns ca in casa lui face ce vrea si ca nimeni nu ii pote face nimic.
Chiar nu se pot lua masuri?
Eu nu am dovada ca se drogheaza. Doar ce am auzit de la vecinii mei.
Va rog, un sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:56, 1 Februarie 2023
Adresati sesizare colectiva cetatenii care resimt disconfortul la sectia de politie teritoriala care detine autoritatea si competenta sa dispuna verificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am si eu o intrebare . stau la etajul 1 intr-un bloc ... Raduzzio Raduzzio Buna seara. Am si eu o intrebare . Stau la etajul 1 intr-un bloc de 4 etaje. La parter fix sub mine sta din cate am inteles un batran care are si un caine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de cateva zile am o problema legata de niste chiriasi. ... cetatean_ro cetatean_ro Buna ziua! De cateva zile am o problema legata de niste chiriasi. Mai exact, in apartamentul de deasupra s-au mutat vreo 3 cetateni din Africa. lucratori in ... (vezi toată discuția)
Lamurire buna ziua, am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, ... Paul2017 Paul2017 Lamurire Buna ziua, Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel. De ceva timp cei ... (vezi toată discuția)