avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua!O societate detine de la alta societate un ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua!O societate detine de la alta societate un bilet la ...

Executare bilet la ordin avalizat.
Buna ziua!O societate detine de la alta societate un bilet la ordin avalizat de catre unul dintre asociatii celei din urma.Aceasta din urma intra in insolventa iar cea care detine biletul la ordin avalizat se inscrie la masa credala cu o anumita suma trecuta in bilet.Judecatorul sindic ii aproba doar o parte din suma din bilet,pe care societatea aflata in reorganizare o plateste.Dupa terminarea planului de reorganizare cu succes,societatea detinatoare a biletului la ordin poate incepe executarea persoanei fizice avaliste pentru suma ramasa de plata?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2023
Anghel Lazar, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita avalist bilet la ordin gabrieladina gabrieladina O societate comerciala emitenta a unui bilet la ordin avalizat in nume personal de administatorul societatii, intra in insolventa. Dupa deschiderea procedurii, ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat, debitoare in insolventa Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Am incheiat un contract de antrepriza cu o societate, iar plata pretului a fost garantat cu un BO avalizat de catre o ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin mary_stoica mary_stoica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: dupa intrarea societatii in insolventa, un furnizor a completat biletul la ordin lasat ca garantie, bilet avalizat ... (vezi toată discuția)