avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 37/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 37/2010

Buna ziua!
Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi inainte de inceperea activitatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 19 Ianuarie 2011
Unde am spus ca se trece data ITM-ului in Revisal? ... in Revisal se trece data incetarii c.i.m. , iar Decizia se va emite cu aceeasi data .. urmand a se depune la ITM in termen de 5 zile de la perfectare acesteia.
freeelis a scris:

Unde am spus ca se trece data ITM-ului in Revisal? ... in Revisal se trece data incetarii c.i.m. , iar Decizia se va emite cu aceeasi data .. urmand a se depune la ITM in termen de 5 zile de la perfectare acesteia.

perfect de acord cu dvs, dar eu lucrez revisalul la mai multe firme (doar revisalul) ei imi aduc deciziile gata facute si eu tr sa le introduc...si nu intodeauna imi corespunde data incetarii cim-ului cu data deciziei..asta vroiam sa va zic....corect asa ar tr sa fie, sa corespunda, dar in cazul asta eu introduc in revisal data incetarii cim-ului si trec la explicatie motiv nr si data deciziei.
Asa si este in prcatica ... dar in lumina noilor modificari , nu are cum sa apara diferit cele doua date ... data incetarii si data emiterii deciziei de incetare .
ma iertati ca intervin, dar de ce nu pot aparea diferit datele?nu scrie nicaieri lucrul asta, iar sincer nu cred ca sunt multi cei care duc in aceiasi zi a incetarii decizia...deci f probabil sa coincida datele.
Referitor la ce v-am intrebat eu zilele trecute cu data incetarii si data de la care se produce modificarea, am intrebat azi la itm si mi-au spus ca nu este aceiasi data, ca la data incetarii se trece data cand partile stabilesc incetarea cim-ului ,,incepand cu data de ....inceteaza cim....cu acordul partilor..", iar la data de la care se produce modificarea se trece data cand se baga, 2 persoane mi-au spus diferit, una ca se introduce data deciziei ceea ce mi se pare absurd, iar alta ca se introduce data cand se consemneaza valide informatiile, ceea ce iar mi se pare aiurea ca nu asta scrie acolo...pe cine sa mai crezi, ce sa mai intelegi??nu m-au lamurit deloc.Legea este facuta prost, sau mai bine zis revisalul nu este facut explicit.
Revin si eu cu o problema.Am de adaugat in revisal o persoana care este domiciliata in judetul Dambovita dar are la dosar copie pasaport Ucraina si copie CARTE DE REZIDENTA PENTRU MEMBRII DE FAMILIE valabil pana pe data de 10.06.2012 si copie Certificat de casatorie emis in Romania .
ESTE NECESAR PERMIS DE MUNCA ???? In Revisal, la detalii salariat cu privire la Cetatenie, Tara, tip act de identitate, ce trec??
Astept raspuns urgent si va multumesc mult pt ajutor.

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Modificare in revisal elenailie elenailie cu cat timp inainte de incetarea contractului de munca conform art. 65 alineat 1 se poate transmite modificarea in revisal? va multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)