avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 37/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 37/2010

Buna ziua!
Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi inainte de inceperea activitatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 19 Ianuarie 2011
Nu este nevoie de autorizatie de munca pentru cei care au carte de rezidenta.
freeelis a scris:

Nu este nevoie de autorizatie de munca pentru cei care au carte de rezidenta.

multumesc frumos
Buna ziua!Am primit acasa o hartie in care scrie ca trebuie sa aduc cartea de munca la scanat.Cu ce trebuie sa ma prezint la inspector in afara de cartea de munca si copie dupa buletin?am inteles ca se face un proces verbal de predare-primire, este tipizat,sau se face de fiecare angajator in parte?va rog ajutati-ma si pe mine sa gasesc formularul si cu ce acte mai trebuie sa ma prezint.Va multumesc.

Mentionez sa va zic ca adresa este trimisa de cei de la casa de pensii in care zic ca au pus pe site-ul CNPAS un program informatic omologat in vederea bunei desfasurari a operatiunii de predare-primire a carnetelor de munca.Eu am auzit de la altii colegi ca tr mers la itm pt predarea carnetelor nu la casa de pensii, sunt platitor 0.75 nu 0.25.
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
sara mihu, utilizator
Mergeti la ITM cu procesul-verbal de predare -primire a carnetelor de munca ...gasiti aici modelul
[ link extern ] /
Va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari:
1. cum inregistrez data suspendarii unui CIM pentru concediu crestere copil? La modificari apare doar "incetare contract" sau "tip contract", nimic de suspendare.
2. cum se va modifica REVISALUL din ianuarie daca renuntam la carti de munca? apar chestiuni suplimentare de trecut in program? ne va instrui cineva?

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Modificare in revisal elenailie elenailie cu cat timp inainte de incetarea contractului de munca conform art. 65 alineat 1 se poate transmite modificarea in revisal? va multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)