avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce tip de foaie de parcurs sa folosesc ? Buna ziua! ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce tip de foaie de parcurs sa folosesc ? Buna ziua! Detin si administrez o microintreprindere, , SRL care ...

Buna ziua! Detin si administrez o microintreprindere, , SRL care are ca obiect principal de activitate 702 Activitati de consultanta in management si 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management.
Nu am angajati si ma ocup doar cu modelul de afacere Amway . Eu cumpar doar produsele pe care le demonstrez sau le ofer spre testare. Eu NU revand produse ci conectez clientii sau alti membri, la platforma Amway de unde fiecare isi cumpara si isi achita marfa. II consiliez sa faca cele mai bune alegeri si sa aplice cele mai bune strategii. Ii indrum in activitatea lor. Sunt platita pentru rulajul creat de activitatea mea de consultanta. Pentru activitatea aceasta asta ma deplasez cu automobilul proprietatea firmei mele , si ma transport pe mine si produse din portofoliu , alte materiale necesare demonstratiilor si prezentarilor de produse sau de prezentare a afacerii.
Intrebarea me principala este : cum este corect sa procedez ca sa fiu in regula cu cheltuielile cu combustibilul, avand in vedere ca sunt platitor de TVA? Eu fac delegatie pentru mine, administrator.
1. Trebuie sau nu e obligatoriu sa am stampila din localitatea unde ma deplasez? De obicei mergem intr-o sufragerie la persoane fizice care nu au firma si stampila. Cum procedam in acest caz ?
2.Trebuie foaie de parcurs pentru deducerea TVA-ului ? Daca da, ce model de formular de foaie de parcurs sa folosesc ? Pentru transport persoane sau alta? Am vazut cum arata cea de transport persoane: este pentru microbuze, autocare,, adica pentru persoane care platesc transportul...
3. Ati putea sa-mi precizati ce formular de foaie de parcurs sa folosesc si sa-mi dati si un model de completare a foii de parcurs?
Contabila cu care colaborez a obtinut un raspuns vag de la un inspector care nu a fost dispus sa dea detalii si nu ma pot baza pe acest raspuns vag.
Eu vreau sa fiu in regula,.De aceea am apelat la dvs . Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta marketing chandrei chandrei Am o firma care are ca obiect secundar codul 7022 si un alt cod ca obiect principal. Contractele pe care le-am facut pina acum se refera la consultanta privind ... (vezi toată discuția)
Intermedieri sau consultanta ministru_ ministru_ Buna seara! Imi poate spune cineva daca intermedierile sunt considerate operatii de consultanta si management conform Codului Fiscal sau nu? Daca da imi poate ... (vezi toată discuția)
Impozitare srl eyecatcher eyecatcher Buna seara. Detin un SRL cu activitate principala 7022 : Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Veniturile lunare din aceasta activitate ... (vezi toată discuția)