avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa ...

Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa asociatiei de locatari nu am primit raspuns nici dupa 30 de zile.
Mentionezi ca am mai depus cereri la care tot nu am primit nici un raspuns m-am adresat si primariei care in raspuns m-a indicat sa depun cerere la adresa asociatiei.
Unde asi m-asi putea adresa ?
Care ari fi urmatorul nivel care ari rezolva probleme.
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 17:03, 1 Februarie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanta de judecata.
Atunci de ce mai sunt acele servicii in Primarii ? ca sa raspunda cum a raspuns ?
Poate nu sunt, nu toate primariile au astfel de compartimente.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2023
latka, moderator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial notificati oficial asociatia de proprietari cu obligatia comunicarii de raspuns la sesizarile adresate,notificare pe care p comunicati prin corespondenta postala cu mandat de confirmare pentru a putrea dovedi ca dv ati comunicat dar asociatia de proprietari a refuzat sa respecte dispozitiile in vigoare respectiv dreptul proprietarilor de a fi informati,sa primeasaca raspuns in termen la sesizari
Detineti numar inregistrare cereri adresate asociatia de proprietati?
Daca nu solutionati,analizati oportunitatea actiunii in instanta de judecata
Pana acum se recomanda a se adresa compartimentelor din primarii si acum instantelor de judecata ( ! ) ce facem cu aceste servicii care " consuma " multi bani , pai nu te baga nimeni in seama cand mergi in instanta - te intreaba ,ai trecut si pe la primarie ? trebuie sa parcurgi tot " traseul " din legea nr. 196/2018 care dureaza cateva luni , trebuie sa ai documente beton si tot nu esti sigur .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa ... Magda 5 Magda 5 Buna seara! Am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa de email a asociatiei de propietari si a firmei de administrare. Nu am primit niciun raspuns, ... (vezi toată discuția)
Demolare/intrare în legalitate acoperis bloc fără autorizație calinn_g calinn_g Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 8 etaje, cu un acoperiș din azbest pe structura de lemn. Acoperișul a fost construit fără autorizație de către ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt administrator imobile si am urmatoarea situatie ... Fireball Fireball Buna seara, Sunt administrator imobile si am urmatoarea situatie : am fost instiintat telefonic la inceput de martie 2023, de un inspector din cadrul ... (vezi toată discuția)