avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Un asistent medical de laborator analize ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Un asistent medical de laborator analize medicale ...

Buna ziua! Un asistent medical de laborator analize medicale in spital de urgenta - are dreptul la grupa de munca conditii de munca deosebite? Mentionez ca lucru pentru analizele pacientilor presupune si utilizarea de diversi produsi chimici - toxici.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:13, 2 Februarie 2023
Trebuie intocmite documente de catre firma cu respectarea prevederilor HG nr. 1014/ 2015, obtinute avize de la ITM/ Inspectia muncii pentru incadrare locuri de munca, posturi de lucru, meserii, in conditii deosebite. Lucratorii trebuie nominalizati prin document intern al firmei unde s-a obtinut aviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca - medic specializarea anatomo-patologica. dumitru13 dumitru13 1.Schimbarea grupei de munca trebuie anuntata angajatului? Daca nu in ce conditii? 2. In ce grupa poate fi incadrat un medic primar specialitatea anatomie ... (vezi toată discuția)
Încadrare grupa de munca -substante citotoxice SpitalM SpitalM Buna ziua, un asistent medical sectia de Hematologie la ce grupa de munca s-ar incadra? Manipuland(dizolvand) cistostatice( substante citotoxice). Noi ne ... (vezi toată discuția)
Neacordarea conditiilor de munca de catre angajator. Om mare Om mare Buna ziua. Ma numesc Serban Florin din Cernavoda si activez ca POMPIER la Centrala Nucleara din martie 2003 si angajatorul ne-a incadrat pe toti cei 81 de ... (vezi toată discuția)