avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, am nevoie sa achizitionez servicii ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, am nevoie sa achizitionez servicii hoteliere pentru ...

Buna ziua, am nevoie sa achizitionez servicii hoteliere pentru un grup mai mare de persoane (20) si o perioada mai lunga in strainatate (aproximativ o luna). Aceste servicii trebuie achizitionate printr-o agentie de turism. Va rog sa-mi spuneti pragul pana la care se pot achizitiona servicii de cazare conform anexei 2B din legea 98/2016. Va rog si art din lege care imi indica acest fapt.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii informatice cu pfa cdaniel87 cdaniel87 Conform Legii 98/2016 se poate incheia (achizitiona) contract de prestari servicii informatice cu PFA? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)