avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract prestari servicii informatice cu PFA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract prestari servicii informatice cu PFA

Conform Legii 98/2016 se poate incheia (achizitiona) contract de prestari servicii informatice cu PFA?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 13:44, 6 Februarie 2018
art. 3 alin (1) lit. jj) din Legea 98/2016 :operator economic — orice persoană fizică sau juridică, de drept public ori de drept privat, sau grup ori asociere de astfel de persoane, care oferă în mod licit pe piață executarea de lucrări și/sau a unei construcții, furnizarea de produse ori prestarea de servicii, inclusiv orice asociere temporară formată între două ori mai multe dintre aceste entități;
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Faneli, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de achizitie persoana fizica noa noa Poate, in baza legii nr. 98/2016, o institutie publica sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana fizica care nu este inregistrata ANAF, doar pe ... (vezi toată discuția)
Contract achizitie publica noa noa Se pot incheia in baza legii achizitiilor publice contracte de prestari servicii cu persoane fizice, sau acestea trebuie sa fie independente sau autorizate? (vezi toată discuția)
Cod caen neautorizat creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Poate presta servicii de salubrizare o firma care are in Certificatul Constatator, la Activitati secundare, codurile CAEN 8121, 8122 si 8129 dar ... (vezi toată discuția)