avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... salariata medic pensionata in 2022 am ales sa lucrez ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

salariata medic pensionata in 2022 am ales sa lucrez in continuare ...

salariata medic pensionata in 2022 am ales sa lucrez in continuare in același spital la stat pot cumula pensia cu salariul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:53, 4 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Doar daca v-ati deschis drepturile la pensie de limita de varsta.
da peste limita de vârstă m am pensionat,multumesc
Medicii care au depășit limita de vârstă pot profesa în continuare în unități sanitare private. Desfășurarea activității se face în baza certificatului de membru și a avizului anual al CMR, eliberat pe baza certificatului de sănătate și a asigurării de răspundere civilă, pentru greșeli în activitatea profesională, încheiată pentru anul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. servicii medicale la domiciliu Nevermind Nevermind Buna ziua, O intrebare : Un fost medic, actual in curs de pensionare, dar cu : autorizatie de libera practica, asigurare mall praxix, certificat anual membru ... (vezi toată discuția)
Munca dupa pensionarea la limita de vista de 65 a unui medic specialist SILVIA HORVATH SILVIA HORVATH Un medic specialist se pensioneaza 1 08.2011, la virsta de 65 ani, spitalul de unde s-a pensionat doreste sa continuie colaborarea cu domnia sa; = care sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de munca dupa pensionare Addan Addan Sunt medic pensionat la limita de varsta. Pot lucra in continuare ca PFI in institutie de stat ? Cu ce fel de cu contract de munca ? Pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)