avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Daca sunt pensionata anticipat dar fara ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Daca sunt pensionata anticipat dar fara penalizare, ...

Buna ziua. Daca sunt pensionata anticipat dar fara penalizare, prin faptul ca locuiesc in zona cu poluare avansata, ma pot ulterior angaja in domeniul privat si sa cumulez pensia cu salariul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:39, 2 Februarie 2023
Nu.
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de pensionare bună ziua, sunt născută în septembrie 1962, am 30 de ani ... lucretia voinea lucretia voinea Bună ziua, Sunt născută în septembrie 1962, am 30 de ani vechime, locuiesc într-una dintre zonele prevăzute în ultima modificare a Legii pensiilor care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,locuiesc in loc.lupeni , jud. hd, sunt nascuta in 25.06.1964 ... vavas vavas Buna ziua,locuiesc in loc.Lupeni , jud. HD, sunt nascuta in 25.06.1964 si am vechime in munca de 39 ani si 3 luni . Va rog sa-mi spuneti daca ma pensionez ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata vavas vavas Locuiesc in loc.Lupeni , jud. HD, , sunt nascuta in 25.06.1964 si am vechime in munca de 35 ani si 5 luni . Va rog sa-mi spuneti, cand ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)