avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Daca o persoana decedeaza in spital dupa o infectie ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Daca o persoana decedeaza in spital dupa o infectie covid luata ...

Daca o persoana decedeaza in spital dupa o infectie covid luata in timpul spitalizarii ,se poate cere testul prin care se demonstreaza infectia sars cov 2?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:12, 2 Februarie 2023
Se poate solicita test
Problema esentiala o constituite aspectul ca testele existente sunt de generatie si tehnologie veche si nu deceleaza toate formele de covid

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. aceasta lege din 4.12.2020, art.3 hotărârea comitetului ... Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua. Aceasta lege din 4.12.2020, Art.3 Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36/21.07.2020 privind constatarea pandemiei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat ... Pmpmpreda Pmpmpreda Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat perioada legală de izolare fiind confirmată pozitiv Covid-19. Cadrul legal as vrea sa il ... (vezi toată discuția)