avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara Am achizitionat un teren acte vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara Am achizitionat un teren acte vanzare cumparare notar, ...

buna seara
Am achizitionat un teren acte vanzare cumparare notar, format din doua parcele . O parcela intravilan , cealalta parcela extravilan. atat in contractele de vanzare cat si in extrasele de carte funciara parcelele , rezulta una in intravilan iar cealalta in extravilan. pe terenul intravilan doresc sa contruiesc un imobil locuibil, Problema ca cei de la primaria de care apartin terenurile , mi au spus ca terenul intravilan la ei rezulta extravilan este posibil asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 3 Februarie 2023
Contactati expert cadastrist care sa compare scriptele si sa se pronunte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren trecut extravilan in cadastru si in ... Elenipanagos Elenipanagos Buna ziua,detin un teren trecut extravilan in cadastru si in cartea funciara,dar in noile planuri ale primariei jumate este trecut intravilan,ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan arabil vargaremus vargaremus Buna ziua, am cumparat o casa + teren intravilan, si suplimentar pe langa asta, prin acelasi contract de vanzare cumparare un numar de 6 parcele/terenuri ... (vezi toată discuția)