gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

andreea0727 
	    	Utilizator

andreea0727 
	    	Utilizator	    

Nu , e doar o eroare materiala.
Dar ce scrie in adeverinta? Ce adevereste medicul mai exact?
~ final discuție ~
 Nividi	                   

Daca  un angajat (apt la angajare) are probleme cu capu\', ai nevoie de 89 de zile pentru a constata acest lucru? De ce nu a primit mustrare, nu a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Nividi	                   

Daca  un angajat (apt la angajare) are probleme cu capu\', ai nevoie de 89 de zile pentru a constata acest lucru? De ce nu a primit mustrare, nu a fost ... (vezi toată discuția)

marinasimionescu	                   

Buna seara, 
Am solicitat de la medicul de familie o adeverinta medicala pentru inscrierea la un concurs de angajare.
In adeverinta eliberata s-a specificat ... (vezi toată discuția)
	                    marinasimionescu	                   

Buna seara, 
Am solicitat de la medicul de familie o adeverinta medicala pentru inscrierea la un concurs de angajare.
In adeverinta eliberata s-a specificat ... (vezi toată discuția)

bondimarinela	                   

sotul meu este dat la parchet ptr interdictie,din acuzatiile care i se aduc nu sunt adevarate,trebuie sa faca testul ptr discernamant,am acceptat pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)
	                    bondimarinela	                   

sotul meu este dat la parchet ptr interdictie,din acuzatiile care i se aduc nu sunt adevarate,trebuie sa faca testul ptr discernamant,am acceptat pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)