avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, am soția cu handicap grav, as dori sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, am soția cu handicap grav, as dori sa știu ce banci ...

Bună ziua,am soția cu handicap grav,as dori sa știu ce banci acorda acel credit pentru achitia unui autoturism cu dobânda suportata de stat conform art.27,legea 448 din 2006
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2023
Mariusdrutabv, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:34, 5 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista mai multe banci care acorda credite achizitie bun mobil pentru persoane cu dizabilitati dar regulamentul forumului interzice reclama
Puteti sa va interesati la asociatiile specializate de ajutor/sprijin persoane cu dizabilitati de la nivel local
Dacă puteți, și sănătatea vă piermite, mergeți pe la diverse bănci și întrebați.

Dacă situația vă permite, mergeți pe la toate băncile și întrebați, pentru că lăsând dobqnda plătită de stat la o parte, trebuie să aveți dvs venituri să puteți restitui ratele lunare, si oricum orice bancă o să vă ceară, fie 2 giranți, fie o ipotecă imobiliară.

Nici o bancă nu poate risca banii deponenților care economisesc în depozite bancare.

Statul subvenționează doar dobqnda, nu și creditul.
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girez un credit, rău platnic Mazărea Mazărea Bună ziua! As putea sa girez pentru un cred al soțului meu, chiar dacă sunt rău platnic? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce ... Ion nuta Ion nuta Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce avea un curs euro la 5.047 lei, pentru a cumpăra un autoturism nou, a cărui valoare am ... (vezi toată discuția)
Statutul deponenților în românia Denebola18 Denebola18 Bună seara! Iaca întrebarea mea: în momentul constituirii unui depozit bancar la o bancă comercială, care este statutul deponentului? I.e. deponentul ... (vezi toată discuția)