avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca lucrez in strainatate beneficiez de programul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca lucrez in strainatate beneficiez de programul Noua casa ...

Daca lucrez in strainatate beneficiezi de programul prima casa
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:27, 5 Februarie 2023
Nu există prevederi explicite în acest sens, dar aveți nevoie de adeverințe de venit și cred că e cu semnul întrebării dacă sunt luate în considerare cele din străinătate.
Întrebați la bănci, cam toate acordă credite pentru Noua casă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar ca administrator societate,dar fara a fi angajat cu carte de munca. Parisien Parisien Buna ziua!As dori sa va adresez o intrebare in legatura cu acordarea unui credit in conditiile spuse in titlu.Daca as aplica pentru un credit pe persoana ... (vezi toată discuția)
Dacă eu și soțul divorțăm la notar și nu cerem partaj... Anca 91 Anca 91 Bună ziua am și eu o întrebare vă rog dacă eu și soțul divorțăm la notar și nu cerem partaj pe apartamentul care este luat prin ipotecă și vrea să ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale Iael Iael Eu si sotul suntem asociati si angajati cu carte de munca in propria noastra societate . Avem nevoie de un credit si se cere adeverinta de salariu semnata de ... (vezi toată discuția)