avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ....as dori să găsesc o soluție la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ....as dori să găsesc o soluție la următoarea problema.....am ...

Buna ziua ....as dori să găsesc o soluție la următoarea problema.....am pierdut Cartea de munca .....nu mai are importanță cum .....și vechile întreprinderi unde am lucrat nu mai găsesc documentele din care sa rezulte perioada in care am lucrat la ei....deci numai au arhiva ..... nici în centrele de arhivare unde ei susțin că le au dat nu sint.....nu știu unde mai pot căuta ......la Arhivele statului.... poate fi??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:09, 5 Februarie 2023
Arhivele Nationale va pot spune unde este depozitata arhiva acelor întreprinderi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)
Lipsa stampila carte de munca pitulicea pitulicea buna ziua am nevoie de un sfat mama mea are operat in cartea de munca dar nu se vede stampila si semnatura foarte bine ,am incercat sa merg la gradinitele unde ... (vezi toată discuția)
Reconstituire ani de vechime Patrik1 Patrik1 Bună ziua ... Precizez de la început ca am pierdut Cartea de munca și as dori sa întreb dacă în cazul în care în arhiva societății nu mai sint date ... (vezi toată discuția)