avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sotia mea vrea sa înființeze un ONG.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sotia mea vrea sa înființeze un ONG.

Bună seara,
Sotia mea vrea sa înființeze un ONG. Solicitarea pentru rezervarea de denumire a fost făcută de către mine (neavând nicio calitate în viitorul ONG). Credeți că o să întâmpine dificultăți la Judecătorie? Ce se mai poate face acum pentru a îndrepta această situație?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:01, 5 Martie 2023
Buna ziua, nu ar trebui sa fie probleme, depuneti rezervarea de denumire in original la Judecatorie.
Va multumesc!
Nu conteaza cine a cerut sau obtinut rezervarea, de aceea se si cere depunerea ei in original la dosar....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu asociatie(ong) Biaboa Biaboa Buna ziua, Pot infiinta o asociatie la o locatie unde deja are o firma sediu social? Este reglementata undeva aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Dorim să înfiintam un ong aangelanest aangelanest Dorim să înfiintam o organizatie non-profit a pensionarilor si persoanelor vârstnice. La judecătorie nu ni s-a explicat prea bine. Cum procedăm și de ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong - dosar personalitate juridica grunwald grunwald As dori sa-mi spuneti daca copiile xerox color sunt acceptate la dosarul de dobandire a personalitatii ONG-ului? O lista cu actele exacte si numar exemplare ar ... (vezi toată discuția)