avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara comunitate, am comandat de pe internet de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara comunitate, am comandat de pe internet de la o firma ...

Buna seara comunitate, am comandat de pe internet de la o firma www.fitnesswear.ro un trening 2 xl bluza era greșită din tipar nu corespundea măsurile ,am sunat și am vorbit cu ei să îl schimb și m-au pus sa îl trimit la depozit in Bulgaria cu 3 xl am platit dinou curierul dus întors crezând că vine schimbat și surpriza aceeasi mărime, ce pot face în situația asta sa recuperez bani?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:27, 6 Februarie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie cu probleme EdgeGL EdgeGL Buna ziua. In data de 15.02 a.c. am achizitionat de pe site-ul neomax.ro urmatoarea macheta functionala: < ... (vezi toată discuția)
Obiecte cumparate online, caracteristici diferite si calitate inferioara fata de produsul comandat raym32000 raym32000 Am vrut sa cumpar un cazan pentru facut tuica, pentru uz casnic, m-am uitat pe internet am vazut cateva anunturi si am inceput sa sun. in cele din urma m-am ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)