avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Criterii de departajare concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Criterii de departajare concediere colectiva

În cazul în care angajatorul intenționează sa reducă toate posturile de același fel din cadrul companiei, mai are rost aplicarea criteriilor de stabilire a priorității la concedierea colectiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 7 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , daca sunt desfiintate toate posturile de aceleasi fel.
Va multumesc! Pot include acest lucru in procesul-verbal incheiat in urma consultarilor cu reprezentantii salariatilor si in notificarea catre ITM si AJOFM?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti include .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva idabelle idabelle O societate are autorizatie pentru activitatea pe care o desfasoara doar pana la data de 25 ianuarie 2015, iar contractul nu se va mai prelungi. Mentionez de ... (vezi toată discuția)
Concediere pt motive ce nu tine de persoana salariatului biancad biancad In cazul in care o companie este nevoita sa renunte de exemplu la jumatate din posturile existente in cadrul unui departament datorita scaderii volumului de ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva loredanastiuca loredanastiuca Vreau sa stiu daca din punct de vedere legal este corect ca planul de restructurare in cazul concedierii colective sa fie trimis mai intai catre ITM si AJOFM ... (vezi toată discuția)