Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Tot nu am inteles daca este obligatoriu un contract de administrare tehnica (am vazut pe net ofertele firmelor de administrare si in conditiile in care poti sa faci un contract privind reparatiile din spatiile comune cu o firma autorizata ,
Nu este obligatoriu.
Cand aveti probleme tehnice, apelati la o firma pentru reparatii.
Oau ! Ati gasit dvs. firma care e autorizata sa faca si lucrari de constructie, de instalatii sanitare, de montat si intretinut apometre, pe parte electrica, electronica, de deratizare, de curatenie, etc ? Ar fi minunat !
cocani a scris:
Tot nu am inteles daca este obligatoriu un contract de administrare tehnica (am vazut pe net ofertele firmelor de administrare si in conditiile in care poti sa faci un contract privind reparatiile din spatiile comune cu o firma autorizata ,
Nu administratorul face toate cele mentionate, ci alte firme specializate pe fiecare domeniu. Se pare ca la dvs. exista un administrator care este autorizat sa faca toate lucrurile. Sunteti binecuvantat.
~ final discuție ~