avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata. Am o intrebare: cine ii inmormanteaza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata. Am o intrebare: cine ii inmormanteaza pe oamenii ...

Buna dimineata.
Am o intrebare: cine ii inmormanteaza pe oamenii singuri?
La noi a murit un om al strazii dar care statea pe la subsolurile blocurilor. Doamna de la asociatie zice sa strangem noi bani ca pe la noi in cartier statea. E corect asa? Din ce stim noi nu are familie. Nu e de la noi din oras.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:09, 7 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E omenesc asa. Mai ales daca sunteti credincios.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primaria trebuie sa-l inmormanteze.
Dacă nu există nicio persoană obligată să dispună în legătură cu înmormântarea sau persoana obligată se găseşte într-un loc necunoscut ori nu îşi îndeplineşte obligaţia, primarul unităţii administrativ-teritoriale în raza căreia a avut loc decesul dispune cu privire la înmormântare.
[ link extern ]
Multumesc frumos.

Alexandrarares a scris:

Primaria trebuie sa-l inmormanteze.
Dacă nu există nicio persoană obligată să dispună în legătură cu înmormântarea sau persoana obligată se găseşte într-un loc necunoscut ori nu îşi îndeplineşte obligaţia, primarul unităţii administrativ-teritoriale în raza căreia a avut loc decesul dispune cu privire la înmormântare.
[ link extern ]

Toata suma? El nu are ajutor de inmormantare. Stiti cat costa?
Ce are credinta aici?

latka a scris:

E omenesc asa. Mai ales daca sunteti credincios.

Asa este, cum ne arata @ Alexandrarares.
Sunt lucruri lumesti care sunt reglementate prin legislatie!
Daca un cartier nu poate da, fiecare cit vrea si cit poate..... Credinta nu are treaba cu contabilitatea. De ce ati mai deschis subiectul, daca e asa de scump ? Nu dati si gata.
Misuk a scris:

Toata suma? El nu are ajutor de inmormantare. Stiti cat costa?
Ce are credinta aici?

Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

O noua biserica intre blocuri vollu vollu Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a actiona in instanta impotriva unei autorizatii de constructie data de primarie unei biserici care ... (vezi toată discuția)
Obligativitate introducere utilități publice pe puz care a fost predat primăriei sorindoru sorindoru Bună ziua, Locuiesc într-un cartier nou, de aproximativ 1 an la sat, într-o comună limitrofă unei reședințe de județ. Când am cumpărat terenul de ... (vezi toată discuția)
Teren aferent asociatiilor de proprietari cristi_afrim cristi_afrim -Înainte de 89 blocuri cat si cartiere intregi construite in vederea vânzării către persoane fizice si întrunite in asociați de proprietari se introducea ... (vezi toată discuția)