avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,sunt separată de sotul meu de aproape 2 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,sunt separată de sotul meu de aproape 2 ani timp in ...

Buna ziua,sunt separată de sotul meu de aproape 2 ani timp in care el și a sunat copilul doar de 3ori,alocația e pe numele lui și de anul trecut nu am mai primit alocația pentru ca el nu a binevoit sa isi schimbe buletinul si sa comunice datele poștei de unde aparțin,unde trebuie să mă adresez.Nu sunt divorțata din cauza problemelor financiare,nu sunt angajată pentru ca am probleme cu un ochi dar am grija de bătrâni fără carte de munca
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 9 Februarie 2023
Pt divort aveti nevoie de 100 de lei pt taxa de timbru si puteti face cerere la aceeasi instanta pt scutire de taxa, puteti face cerere si pt bani de avocat.
Cereti sa incasati dvs alocatia si sa va dea si tatal pensie.
Puteti cere pensie in instanta si sa incasati dvs alocatia si fara sa cereti duvortul
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu știu ce să fac?? Adriana ioana Adriana ioana Buna ziua,nu mă mai înțeleg cu soțul meu absolut deloc nu mai contribuie cu nimic în casă,eu lucrez având grijă de trei bătrâni poate să zică că, ... (vezi toată discuția)
Divort Vreau să divortez de soțul meu pentru că el e la pușcărie că el pentru viol de gradul 1 a violat propriul său copil și nu am banii pentru divorț ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj vanatoruadriana vanatoruadriana buna ziua,as avea nevoie de niste lamuriri cu privire la un divort, vreau sa mentionez in primul rand ca sufar de cancer in faza aproape terminala,sunt ... (vezi toată discuția)