avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot sa ma loghez
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot sa ma loghez

Buna seara. As adresa rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu o problema: Pana in urma cu circa o saptamana, accesam Avocatnet.ro si parola imi era memorata si ma logam direct. De atunci insa, parola nu mai este memorata, asta nu ar fi asa o problema ca o scriu din nou dar se invarte ceasul acela din dreapta sus pea mult 5-10 minute, chiar o jumatate de ora, uneori inchid si fac din nou, pana la urma reusesc dar dureaza prea mult si uneori nu am timp sa astept. Poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna care ar fi cauza ?. Multumesc mult, anticipat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:13, 24 Ianuarie 2010
poate aveti probleme cu PC
cititi aici si urmati pasii :
www.avocatnet.ro/content/for...
Pilu a scris:

....... De atunci insa, parola nu mai este memorata, asta nu ar fi asa o problema ca o scriu din nou dar se invarte ceasul acela din dreapta sus pea mult 5-10 minute, chiar o jumatate de ora,......

Incercati ca dupa ce va tastati parola sa intrati pe una din sectiuni, direct, fara sa mai asteptati sa se termine "invartitul ceasului"..... si mie mi se intampla asa dupa ce sterg cookie-urile. Nu mai astept sa-mi confirme...intru direct in sectiune unde am treaba si apare imediat contul deschis, de cum schimb pagina....Incercati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)
Oare de ce se "ingalbenesc" iconitele deja citite? elga50 elga50 Sub rezerva ca poate fi o problema si de la calculatorul meu, totusi de ieri pana azi am \"dezgalbenit\" o data topicuri deja citite sau la care am raspuns, ... (vezi toată discuția)
Administrator de site elga50 elga50 Ajutoooor!!! Nu e niciun administrator de site care sa se priceapa la soft ca m-au innebunit patratelele galbene care nu se mai decoloreaza. (vezi toată discuția)