avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O asociatie de proprietari cate oferte de pret trebuie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O asociatie de proprietari cate oferte de pret trebuie sa adune ...

O asociatie de proprietari cate oferte de pret trebuie sa adune pentru o lucrare (renovare lift) ca sa se incadreze in legiile in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:11, 11 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cite doreste, nu exista nici o obligatie legala.
Cand este vorba despre o lucrare de revizie la lift, trebuie sa va orientati la o firma din localitatea dvs., mai precis ati putea sa discutati si cu firma care face mentenanta liftului. Daca ei nu pot, sigur trebuie sa va orientati, dar totusi consultativa cu dansii.
Noi am facut aceasta lucrare, chiar cu firma care ne face mentenanta. Este abilitata si are personal calificat, este autorizata CNCIR. Chestiunea este ca firma aceasta este nevoita sa faca o lucrare de calitate, pentru ca altfel tot in capul lor se vor sparge lucrarile efectuate necorespunzator.
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa verificare lift mussic mussic Buna ziua ! Locuiesc in Buzau si trebuie facuta verificarea liftului, care este de tip mai modern . Suma ceruta este de 15000 de lei, pentru 5 sau 10 ani ! ... (vezi toată discuția)
Probleme la lift montat nou Cristinapopovici Cristinapopovici Anul trecut am terminat si ultima etapa a achizituinarii unui lift nou,mai exact cabina.Bucuroasa fiind ca am terminat cu el credeam din toata inima ca nu o sa ... (vezi toată discuția)
Reparatie capitala lift, alegerea ofertelor cimpeanr cimpeanr Buna ziua, revin cu problema deja postata pe site cu referire la reparatia capitala a liftului. S-a tinut sedinta asoc de propr pe data de 21 , sedinta la care ... (vezi toată discuția)