avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună Ziua!O intrebare de la un specialist, lucrez in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună Ziua!O intrebare de la un specialist, lucrez in sectorul ...

Bună Ziua!O intrebare de la un specislist,lucrez in sectorul bugetar si am gradația 5,în urma legii salariu a fost marit cu 10,%,un muncitor angajat cu salariu minim in trecut acum 3000 lei brut a ajuns să i-a net aprope de salariu meu cu peste 25 de ani de munca,mentionez ca respectivul nu are decît 1,5 vechime in cimpul muncii,este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:01, 11 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Da, este corect ...cu cat cresc salariile cu atat impozitarea este mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)
Salariul bugetar julica1980 julica1980 Sunt angajat al unei institutii bugetare ca muncitor IIG,gradatia 3. In anul 2012 m-am angajat cu un salariu de baza de 981.Intre timp a crescut salariul ... (vezi toată discuția)
Lncadrare salariala, salar brut nec_cristina nec_cristina Buna ziua. In 1997 am fost angajata ca muncitor necalificat , in 2001 am fost incadrata pe postul de bucatar intr.o unitate de invatamant special. as dori sa ... (vezi toată discuția)