avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu mai locuiesc cu fostul sot de 2 ani, are inca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu mai locuiesc cu fostul sot de 2 ani, are inca buletin pe adresa ...

Nu mai locuiesc cu fostul sot de 2 ani, are inca buletin pe adresa mea. Ce pot face sa il scot de pe aceasta adresa? Trebuie sa il anunt?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:17, 14 Februarie 2023
Cu ce anunme va afecteaza?
Mai e mult pana expira si ar trebui oricum sa il schimbe? Puteti anunta la evidenta populatiei ca nu locuieste acolo si sa indicati adresa corecta, i se poate pune in vedere sa se prezinte pt a intra in legalitate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru persoanele fizice care au înscris în actul de identitate domiciliul sau reședința la adresa unui imobil dar nu mai locuiesc la această adresă.,in cazul in care proprietarul imobilului doreste anularea vizei ,are dreptul sa sesizeze oficial personalul SPCLEP.
Programarea se poate face si on-line pentru depunerea actelor
Depunerea actelorse face personal la sediul biroului de evidenta informatizata a persoanei
Cererea tip, împreună cu actele necesare se depun personal la sediul biroului de evidență Informatizată a persoanei.
Cererea se obţine de la ofiţerul de serviciu sau se descarcă de pe site-ul autoritaii locale se completează de titular şi se va semna în faţa lucrătorului de la ghişeu.
Acte necesare
- cerere
- act identitate proprietar ( original + copie)
- dovada proprietății (original + copie)
Toate comunicarileui vin inca pe adresa mea, mereu dau poza cu plicul, daca vrea sa i-l deschid, etc...cred ca e mai corect sa isi mute domiciliul
Ii spuneti ca nu mai il anuntati cand vine cate ceva, sa isi schime adresa si poate, fortat o va face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! cui sa ma adresez daca fostul concubin refuza sa ... Irinacristiana2 Irinacristiana2 Buna seara! Cui sa ma adresez daca fostul concubin refuza sa isi refaca buletinul pentru a nu mai figura cu domiciliul la mine?(nu mai locuiește la mine din ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu emmerson emmerson Vreau sa-mi schimb buletinul iar casa in care locuiam am vandut-o.Acum locuiesc intr-o alta casa dar care nu este proprietate mea e proprietatea firmei.Pot ... (vezi toată discuția)
Bună, as vrea sa ii fac tatălui vitreg viza de flotant, se ... Cris130978 Cris130978 Bună,,,as vrea sa ii fac tatălui vitrg viza de flotant,,se poate? Menționez ca e nedeplasabil,,si locuieste la mine,acum. (vezi toată discuția)