avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post scos la concurs, eu fiind în concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post scos la concurs, eu fiind în concediu medical

Bună ziua.
Sunt într-o situație dificila și am nevoie de informatii.
În momentul de față sunt în concediu medical pe baza de stres. În ziua în care am anunțat angajatorul, acesta a scos postul meu la concurs. Ce se poate face în situația aceasta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 13 Februarie 2023
Nu prea aveti ce face...potrivit Codului Muncii, pe durata suspendarii c.i.m. se poate angaja o persoana cu c.i.m. pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in cazul in care titularul este in cm mai mult de 90 zile Camelia Bianca Camelia Bianca Buna ziu, va rog frumos daca se poate sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: o persoana este angajata ca ingrijitoare la o gradinita cu program ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent medical generalist angajat in urma unui concurs, ... Mariusbl Mariusbl Sunt asistent medical generalist angajat in urma unui concurs, cu contract pe perioadă determinată la un spital de stat. Înainte cu o lună față de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie o angajata estet in ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie o angajata estet in concediu medical( risc maternal), va rog daca intra in concediu de maternitate, in cazul acesta ... (vezi toată discuția)