avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale conventie intre parti??? ce tip de contract???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

conventie intre parti??? ce tip de contract???

Buna seara, va rog a ma ajuta cu un sfat ptr urmatoarea "problema" care o am:
Am o mica afacere tip fast-food, cladirea unde functionez este lipita de un bar.Am facut o intelegere cu administratorul barului ca pt toata mancarea care se vinde la el in bar sa-i dau 25% din incasari, el urmand sa plateasca o anumita parte din salariul unui bucatar.
Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract/conventie se poate face intre noi ca totul sa fie legal,totodata fiecare parte sa-si tina promisiunile.
Cel mai recent răspuns: Daniela SANDU , Avocat 22:23, 23 Ianuarie 2010
Va recomand contractul de asociere in participatiune.
Gasiti modele pe internet.
Sau un contract de comision...............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru punct de lucru Akeda Akeda Am făcut un contract de comodat pe o perioada de 12 luni pentru a-mi deschide un bar,eu având un I.I. cu activitate principala \\"baruri si alte activitati ... (vezi toată discuția)
Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru un container fast-food AlxN AlxN Buna ziua, Am un teren pe care doresc sa incep o afacere: o terasa- restaurant, iar \"bucataria\" sa fie amenajata intr-un container tip fast-food. Nu ... (vezi toată discuția)