avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la executarea silita ...

Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la executarea silita si sper ca cineva cu competente in domeniu sa-mi poata raspunde.
Problema mea este urmatoarea:
In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale. Pentru ca nu l- am achitat integral un executor judecatoresc a inceput procedura de executare, pana acum aproximativ un an, cand a dispus INCETAREA executarii silite pe motiv ca nu a gasit bunuri, conturi etc.
Toate bune pana in urma cu cateva zile cand am semnat un contract de munca cu timp partial, si un alt executor a inceput executarea aceluiasi contract.
Intrebarile sunt: poate acest executor sa deschida un dosar ce a fost declarat incetat de alt executor, exista cai de atac a executarii silite?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:55, 15 Februarie 2023
Contactati cat mai repede un avocat si vedeti daca nu se poate invoca in instanta prescriptia datoriei.
Asa scapati de datorie.
Este hazardat sa ne exprimam opinia fara analiza temeinica adocumentelor din dosarul de executare silita
Teoretic,creditorul daca staruie in interes si in termen legal desfasoara acte si actiuni la executorul judecatoresc -daca dv deveniti solvabil puteti fi executat silit pentru debitul neachitat
Cum in speta dv creditor este bana sigur aceasta a staruit in interesul de recuperare debit in evidenta
Contactati persoana specializata care sa analizeze documentele din dosarul de executare silita si sa concluzioneze asupra demersurilor de parcurs
Câți ani au trecut de la ultima procedură de executare silită`?
Dacă n-a intervenit prescripția nu poteți anula executarea silită.

Ați omis să precizați anul când s-a încercat executarea silită, pentru că acea procedură a întrerupt termenul de prescripție.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face impotriva unui executor judecatoresc care nu isi face treaba? Ovidiu1978 Ovidiu1978 Buna ziua. Acuma 2 ani am mers la un executor judecatoresc cu un act notarial incheiat intre mine si o alta persoana, caruia i-am imprumutat niste bani. In ... (vezi toată discuția)
Cand inceteaza executarea silita bogdan1982 bogdan1982 Buna ziua, As dori sa aflu cateva informatii privitor la o executare silita asupra mea. Am contractat un credit de 10.000 ron in 2008 pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai platesc un credit de nevoi personale Daniel6791 Daniel6791 Ce mi se poate intampla legal daca nu mai pot achita un.credit de nevoi personale ,mentionez ca este fara giranti,nu am.casa,masina sau alte bunuri,la acel, ... (vezi toată discuția)