avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am primit de la primărie decizie de impunere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am primit de la primărie decizie de impunere

Buna ziua ,am primit un plic de la primăria unde domiciliez cu o decizie de impunere. Care sunt pașii următori? Ce ar trebui sa fac? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:10, 15 Februarie 2023
Buna ziua!
Probabil aveti restante la plata impozitului.Mergeti la primarie la taxe si impozite si intrebati.
Verificati temeinic suma si natura sumei impuse la plata
Daca debitul va apartine urmeaza sa il achitati,daca nu recunoasteti suma aveti dreptul sa formulati contestatie la impunere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu emis desi nu am nici o restanta vcodrea vcodrea Buna ziua , Zilele trecute am primit de la Administratia financiara Cluj o somatie insotita de titlu executoriu pentru o presupusa restanta la plata ... (vezi toată discuția)
Somatie si executare in aceeasi zi rodica91 rodica91 Tocmai am primit somatie,titlu executoriu si procesul verbal al executarii silite(toate in acelasi plic si toate emise la 21/07/2015 si primite in 27/07/2015 ... (vezi toată discuția)
Cum sa treci o proprietate pe numele tau, ca si nou proprietar, la administratia financiara daca are restante mari la impozit? znicolae9 znicolae9 Am cumparat o casa la licitatie , dar are impozitul neachitat de 4 ani. Nu imi permit sa platesc impozitul restant al fostului proprietar si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)