avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Vreau sa fac o programare online la DRPCIV ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Vreau sa fac o programare online la DRPCIV București ...

Bună ziua,
Vreau sa fac o programare online la drpciv București ptr preschimbare permis străin (UK) înapoi în permis romanesc, ce programare aleg, eliberare duplicat permis sau preschimbare permis românesc?
Va multumesc ptr eventualele răspunsuri
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:56, 15 Februarie 2023
Nici una, nici alta: [ link extern ]
Daca nu exista optiune la programare, intrebati la DRPCIV.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate permis de conducere expirat imediat după încetarea stării de urgență Silviu Daniel Silviu Daniel Buna ziua! Permisul de conducere imi expira in 18 Mai 2020 dupa incetarea stari de urgenta.Vreau sa va intreb este valabil 90 de zile dupa expirarea stari de ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu ci, schimbare permis auto? stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Acum ceva timp (ani) am schimbat CI si domiciliul, schimbarea implicand si alta localitate si judet. La momentul respectiv tin minte ca ma ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis conducere cetatean strain simoalin simoalin Buna ziua, as dori sa stiu daca un cetatean UE poate sa dea examen si sa obtina permis de conducere in Romania. Mentionez ca este om de afaceri din Marea ... (vezi toată discuția)