avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reevaluare cladire nerezidentiala.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reevaluare cladire nerezidentiala.

Buna seara! Pt o cladire nerezidentiala achizitionata de o pers juridica in 11.2017 si pt care in 2020 s-au receptionat lucrari de renovare autorizate si declarate la organul fiscal , lucrari in valoare de 3 ori mai mare decat valoarea de achizitie din 2017, platindu-se in 2021, 2022 1.3% la valoarea majorata, triplata, MAI ESTE OBLIGATORIE REEVALUAREA LA 31.12.2022 pt a nu se aplica cota majorata de 5%?
va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligatii declarative la fisc dupa modernizare cladire andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, In cazul in care s-a achizitionat o cladire in iun 2014 la costul de achizitie de 200.000, aceasta fiind declarata la directia de taxe si ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit cladire nerezidentiala Negoita Daniela Negoita Daniela In anul 2015 am achiziționat impreună cu soțul meu o hală industrială pe care am inregistrat o imediat la fisc pentru impunere clădire și teren .Nu am ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire persoana juridica, data dobandirii, proces verbal incheiat dupa expirarea autorizatiei de construire RRotaru RRotaru OCT2004 - am achizitionat ca persoana juridica un imobil compus din teren si constructie inceputa cu autorizatie de construire (AC) si aflata in stadiul de ... (vezi toată discuția)