avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! va rog sa ma ajutati intrucat fosta sotie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! va rog sa ma ajutati intrucat fosta sotie ma acuza ...

Buna ziua!
va rog sa ma ajutati intrucat fosta sotie ma acuza la divort ca am furat bijuteri in valoare de 100000euro,nui adevarat nici nu avea aceste bijuteri ,cum ma pot apara in intampinare .
Cu respect
IARCA SORIN
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
scrieti asta in intampinare, ca nu a avut asa ceva
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va acuza dacă formula o plângere penala, daca susține baliverne la divorț relevanta e 0.Daca e doar divorț oricum nu contează dacă e vorba de un partaj atunci se pune altfel problema.Aoararile ar trebui făcute de avocat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! Înainte sa ma despart de soția mea am cumpărat niște ... User02 User02 Salutare! Înainte sa ma despart de soția mea am cumpărat niște bijuterii și le am plătit cu cardul. Aceasta și-a însușit aceste bijuterii fără voia ... (vezi toată discuția)
Fostul sot depune declaratie falsă, iar judecătorul nu este interesat de acest fapt, fiindca paratul nu are calitate de martor Claudia Milazzo Claudia Milazzo Buna ziua! La procesul pentru recalcularea pensiei alimentare, fostul meu soț a declarat că plătește mai mult decât a fost obligat de instanță. La ... (vezi toată discuția)
Despartire , inca fara divort cristy1110 cristy1110 Mesajele private de pe o retea de socializare descoperite de sot , pot fi proba in instanta ? Actiunea in divort a fost inaintata de sotie , cu toate ca au ... (vezi toată discuția)