avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Anulare impozit pe teren la persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Anulare impozit pe teren la persoana cu handicap

Va rog daca cineva ma poate lamuri si pe mine : am obtinut datorita certificatului de handicap grav anularea impozitului pe cladire dar nu si pe teren ,este vorba de un apartament la bloc ,am pus intrebari online dar in zadar de la taxe si impozite nu-mi raspunde nimeni ,ma puteti lamuri ?
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Probleme la taxe impozit, persoana handicap grav,proprietar geta3 geta3 Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati ,daca se poate, am o problema cu taxele de impozit ce au aparut ,de platit, pentru fiul meu minor, cu grad de ... (vezi toată discuția)
Impozit Enya2011 Enya2011 Am pus o intrebare una singura de altfel, legata de scutire de impozit cand are certificat de handicap grad accentuat (pe o perioda limitata, respectiv un an ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)