avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Am suferit un infarct la volanul camionului ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Am suferit un infarct la volanul camionului in Belgia. ...

Buna ziua. Am suferit un infarct la volanul camionului in Belgia. Am reusit sa ajung in primul Peco de pe autostrada si am oprit in loc nepermis fiind inrt-o stare critica . Am sunat la 112, a venit ambulanta si am fost dus la spital unde m-au operat punandu -mi 2 stenturi . Am stat in spital 3 zile . In aacest interval camionul meu a fost ridicat de o firma de tractari si dus intr-o parcare privata si mi s-a transmis factura de 2800 euro (distanta peco -parcare-13 km). Totodata m-a amendat si politia cu 70 euro. Politia din Belgia a spus ca pot recupera banii de la asigurarile din Romania .precizez ca am toate actele ce dovedesc prin ce am trecut,scrisoare medicala, facturi .
Intrebarea este pot obtine ceva de la asigurarea din Romania daca am doar Rca pt camion? Asigurarea este valabila .
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2023
serespaul, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata despagubire fara sa fie accident!!! VONPAUL006 VONPAUL006 Am ramas cu masina in pana pe o autostrada in Germania. A venit Politia si a chemat sa ma tracteze intr o parcare. Am semnat pe un ... (vezi toată discuția)
Accident parcare privata fara victme Grigoremg Grigoremg Buna ziua doar o intrebare ar fi prea putin sa ma pot exprima o sa pun mai multe multumesc Sunt sofer de camion eram in stationare intro parcare privata ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizare simona_g simona_g Buna ziua. Am o problema: prietenul meu a avut parte de un incident in 2015. Era cu masina unui prieten, intra intr-o parcare. Trei persoane traversau prin ... (vezi toată discuția)