avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am cumpărat un teren în 2010 într.un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am cumpărat un teren în 2010 într.un sat, pe care ...

Bună ziua! Am cumpărat un teren în 2010 într.un sat, pe care se afla construita o fantana și de la care se serveau mai multe familii. Ptr a nu lasa oamenii fara apa si ptr ca aveam intentia sa o inchid, am făcut o alta pe proprietatea vecina, cu acordul părților, toată pe cheltuiala mea. Doar ca acum apa de acolo este foarte tulbure, cred ca trebuia mai adancita. Problema este ca neinchizand fantana de pe terenul meu, oamenii se comporta ca și cum ar fi o proprietate comuna, venind sa ia apa care și cum vrea fără ca măcar sa întrebe dacă au voie, iar când am închis.o toți s.au revoltat spunând ca doară nu este fantana mea. Ea fiind făcută cu multi mulți ani în urma, cum se făceau cândva fântânile la țară. Unii dintre vecini, după ce ke.am arătat desenul cadastral ca fantana este pe pământul meu, au înțeles și și.au cerut scuze. Alții nu vor sa accepte asta, ieșind cu cuvinte urate, amenințări, jigniri.....eu vreau doar ca ei sa înțeleagă ca fantana este pe terenul meu. Întrebarea este pana la urma cum trebuie sa ma comport, a cui este pana la urma? Ce pot sa fac? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 In urma cu cativa ani am cumparat o casa de vacanta la tara (casa si teren), care am si intabulat-o. In curtea casei a existat candva o fantana. In momentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana ... ioana zamfirescu ioana zamfirescu Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana in gradina. De cateva zile apa a inceput sa miroase a canalizare, atunci ne am dat seama ca ... (vezi toată discuția)
Administrare proprietate invecinata valeriandinu valeriandinu Buna ziua. Familia mea detine in mediul rural o proprietate cu deschidere la soseaua principala a comunei. Pe latura de nord exista o proprietate al carui ... (vezi toată discuția)