avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare cazier

Bună ziua!În 2010 am primit o condamnare cu suspendare (3 ani și 5 cu incercare),pentru trafic de droguri.Se face reabilitare de drept sau trebuie sa fac cerere de reabilitare?Și dacă trebuie sa fac cerere cum trebuie sa procedez?Doresc reabilitare deoarece este mult mai ușor pentru angajare.Mentionez ca de atunci am avut loc de munca și nici nu am mai făcut nimic.Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2023
Ana 07, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana 07 , utilizator 10:15, 23 Februarie 2023
V-ati scos cazierul?
Bună ziua!Da am scos și încă apare
Solicitati prin cerere scrisa sa va scoata mentiunile privind pedeapsa aplicata avand in vedere ca a intervenit reabilitarea de drept. Daca primiti raspuns negativ, trebuie sa va adresati instantei.
Unde trebuie sa fac cerere scrisa(din locul de unde am scos cazierul)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept sau judecătorească? Luciann739 Luciann739 Buna ziua In 2013a fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare sub supraveghere si un trrmen de incercare de 7 ani! In 2019 acest termen s a incheiat ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea pedepsei aplicate munteanu razvan munteanu razvan buna ziua an 2010 am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru ca am condus un auto cu numere false si pe atunci mi sa facut dosar penal si mi sa anulat ... (vezi toată discuția)
Pot sustine examenul auto? Luciann739 Luciann739 Buna searain perioada 2008-2010 am primit mai multe condamnari cu suspendare toate pentru infractiunea de conducere fara permis : Nu am posedat niciodata La ... (vezi toată discuția)