avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Trebuie să plătesc o taxa pentru fotocopiere a unor ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Trebuie să plătesc o taxa pentru fotocopiere a unor documente.

Trebuie să plătesc o taxa pentru fotocopiere a unor documente din cadrul unui dosar penal de la secția de poliție, am primit contul acesta RO66TREZ 70320330108XXXXX - TREZORERIA STATULUI
Problema este că banca îmi cere cod fiscal pentru a face plata aceasta, cum pot afla codul fiscal?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:31, 23 Februarie 2023
Puttei achita direct la trezoreria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)
Plati buget chiulea nicolae chiulea nicolae buna ziua, va cer un sfat asupra urmatoarei probleme: am virat in anul 2009 200 mil lei reprezentand TVA din greseala in contul aferent Impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua Avem un debitor persoana juridica, cu sediul social in Buftea. Am sunat la Trezoreria Buftea, sa-mi furnizeze contul in care pot vira taxa ... (vezi toată discuția)