avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate fi modificata fisa postului sau mai bine spus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate fi modificata fisa postului sau mai bine spus adăugate ...

Poate fi modificata fisa postului sau mai bine spus adăugate alte sarcini fara acordul angajatului? Este vorba de o instituție de stat.
Cel mai recent răspuns: Simona radu , utilizator 11:15, 25 Februarie 2023
Fișa postului este parte a contractului individual de muncă. Modificarea acesteia se face prin act adițional care trebuie semnat de ambele părți. O eventuală suplimentare a sarcinilor trebuie a fi făcută cu acordul amelor părți și în limita competențelor profesionale corespunzătoare funcției ocupate.
Mulțumesc pentru răspuns!
Angajatorul poate modifica fișa postului fără a schimba felul muncii, cu respectarea pregătirii profesionale a salariatului și fără a stabili sarcini pe care salariatul nu le-ar putea îndeplini sau care presupun o calificare ce nu corespunde funcției.
www.avocatnet.ro/articol_574...
Și la un îngrijitor copii se poate adăuga spălarea veselei deși până acum o făcea bucătarul?
Da, se poate adauga .. dar asta nu inseamna ca poate fi legal sau corect.... pentru spalarea vaselor exista cod COR separat.

Alte discuții în legătură

Toate activitatile dintr-o firma trecute in fisa postului S M SORIN S M SORIN Buna ziua, Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)
Neclarități tomela tomela Bună ziua ! Vă rog să mă ajutați să înțeleg dacă , la spitalul universitar de stat unde lucrez , se întâmplă lucruri corecte sau nu . Spre ... (vezi toată discuția)
Este legal? buna seara. lucrez la un market, incadrarea manipulant marfa, ... anabitta anabitta Bună seara. Lucrez la un market, încadrarea manipulant marfă, deoarece am doar 10 clase terminate. Execut muncă de casier, lucrător comercial și ... (vezi toată discuția)